Maak uw zaak Winterklaar!

In de aanloop naar de wintermaanden is het grauwe, grijze en koudere weer voor veel mensen aanleiding om zuchtend tegen deze maanden op te zien. Dit is terug te zien in jaarlijkse verzuimcijfers, zoals in september 2010, toen er sprake was van een toename in ziekteverzuim (ArboNed, 2011). Op het moment dat de klok een uur verschuift (oktober) rapporteert de helft van de Nederlanders daar last van te hebben, waardoor er minder uit hun handen komt (24-10-2011, nu.nl). Dit zelfde fenomeen speelt in het voorjaar, wanneer de zomertijd ingaat (24-03-2010, nu.nl).

Een beproefde methode die direct tot resultaat leidt is in deze perioden van het jaar een kortdurende lichtkuur te doen. Uw risico van het verlies aan productie wordt beperkt én hiermee wordt bovendien het risico op uitval door een winterdip afgedekt. InTouw biedt u, juist voor deze maanden, een unieke kans om uw bedrijf simpel maar effectief in topconditie te houden. Door de aanwezigheid van een professional tijdens de lichtkuur wordt het verkeerd gebruik van de lichtbron voorkomen.

Maak de medewerkers van uw bedrijf Winterklaar, Kom InTouw!

Concreet

Bel inTouw en vraag naar Ad van Jaarsveld op het nummer 06-4250 4158 of 0348-558000 en geef aan dat u uw medewerkers een impuls wil geven in de herfst of vroege voorjaarsmaanden. U spreekt een week af, waarin uw medewerkers gebruik kunnen maken van onze uitgebreide lichtbronnen in onze prachtige praktijklocatie in Oudewater. Voor het beste effect gebeurt dit altijd in de ochtenduren (voor werktijd).

  • Tijdwinst

  • Duidelijkheid
  • Rapportage
  • Begeleiding door een professional
icon intouw
Eén van de best gewaardeerde psychologen van Nederland volgens ZorgkaartNederland.nl

zorgkaart2
START BEHANDELING