Verzuimpreventie

InTouw geeft uw gezondheidsbeleid een impuls door uw medewerkers een jaarlijkse Check-up Scan te geven, een Stress-less training te verzorgen en maken we de medewerkers van uw bedrijf  ‘winterklaar’ als remedie voor productieverlies door de donkere dagen.

Ook voor Arbeidsconsulent en Bedrijfsarts zijn we een aantrekkelijke lokale provider. Wij doen u, met ons instap carrousel een zeer aantrekkelijk monodisciplinair aanbod van psychologische dienstverlening met als doel: Kom InTouw!

Verzuim aanpak

Daarnaast is InTouw in staat om op zeer korte termijn een behandeling te starten voor werknemers met psychische klachten als stress, vermoeidheid, overspannenheid of burn-out. Deze mogelijkheid wordt geboden aan werknemers die ziek thuis zitten, of in deze situatie dreigen te komen.
Het doel van de behandeling is om de werknemer snel en gezond weer op de werkvloer te krijgen. Hierbij heeft de werkgever een belangrijke rol en deze wordt dan ook van het begin tot en met het eind met uitgebreide rapportages* op de hoogte gehouden. De verslaglegging geeft de werkgever een gevoel van controle: ‘er wordt aan gewerkt’ en geeft meer inhoud aan het personeelsdossier.

“Het is een gemiste kans op het beperken van verzuimschade wanneer u uw werknemer alleen door uw arbodienst laat begeleiden.”

Voordelen

  • Tijdwinst

  • Duidelijkheid
  • Rapportage
  • Begeleiding door een professional
icon intouw
Eén van de best gewaardeerde psychologen van Nederland volgens ZorgkaartNederland.nl

zorgkaart2
START BEHANDELING