Arrangement Check-up Scan

Mogelijk zorgt u al voor gezonde snacks in de kantine en hoort bedrijfsfitness er al bij. Wanneer u van mening bent dat uw werknemers uw meest kostbare kapitaal zijn en meer verdienen dan alleen uw aandacht, is de Check-up Scan noodzakelijk voor uw bedrijf. De preventieve werking die ervan uitgaat is direct terug te zien in uw jaarlijkse verzuimcijfers. De bescheiden investering verdient zich ruim voor u terug. Heeft uw bedrijf behoefte aan een completer gezondheidsbeleid? Kom InTouw!
De Check-up Scan geeft uw medewerker inzicht in het eigen gedrag en tips om zichzelf te verbeteren. Na de Check-up Scan ontvangt uw medewerker een rapportage, met aanbevelingen om zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen, om beter om te gaan met stress of om Burn-out te voorkomen. Nadat iedereen een Check-up heeft gehad, publiceren wij voor u de Jaarlijkse Bedrijf Scan Score. Ook is het mogelijk om dit op afdelingsniveau te berekenen. In de Bedrijf Scan Score laten we u zien waar de risico’s op uitval liggen en offreren we u behandeling waar nodig.

Hierdoor is het risico van ziekteverzuim door psychische klachten door u afgedekt. Kom InTouw!

Concreet

Bel InTouw en vraag naar Ad van Jaarsveld op het nummer 06-4250 4158 of 0348-558000 en geef aan dat u gebruik wilt maken van de (jaarlijkse) Check-up Scan voor uw bedrijf. U spreekt af op welke dagen welke medewerkers vrijgemaakt kunnen worden. De check up duurt anderhalf uur per medewerker, die we in onze prachtige praktijklocatie in Oudewater uitnodigen.

Voordelen

  • Tijdwinst

  • Duidelijkheid
  • Rapportage
  • Begeleiding door een professional
icon intouw
Eén van de best gewaardeerde psychologen van Nederland volgens ZorgkaartNederland.nl

zorgkaart2
START BEHANDELING